Sök resa:

Buss
Färja
Flyg
Bil
spa
golf
hotellpaket
hälsoresor
grupp och konferens
bussresor
Gdańsk
Strzekęcino
Gdynia
Świnoujście
Kołobrzeg
Szczecin
Kraków
Ustronie Morskie
Międzyzdroje
Warszawa
Pogorzelica
Wiselka
Poznań
Wrocław
Sopot
Ustka
Gdańsk
Gdynia
Kołobrzeg
Kraków
Międzyzdroje
Pogorzelica
Poznań
Sopot
Strzekęcino
Świnoujście
Szczecin
Ustronie Morskie
Warszawa
Wisełka
Wrocław
Ustka
« Tillbaka Skriv ut

Bussresor

bussresor_polen_gruppresor_buss_polenresor_top.jpg
  pusty_vit.gif  

Polen - kontrasternas land

   
I Polen blandas en kultur som är influerad av Öst med en fängslande historia och ett modernt förhållningssätt, något som ger fantastiska kontraster.
 

Polen – Där Öst möter Väst 

Polens geografiska läge ger landet en unik blandning av både Öst och Väst. Upplev moderna storstäder och små byar - där man fortfarande använder häst och vagn. Allt under samma bussresa. Huvudstaden Warszawa är en av de snabbast växande städerna i Europa som lagt mycket krut på att behålla sin klassiska stil.
 

Fyra resor till Polen

Under bussresan till Krakow får vi njuta av en sagostad med kultur. På vår Stora Polen Runt resa besöker vi både den spännande huvudstaden Warszawa och gemytliga Krakow, populära Masuriens landskap är som balsam för själen. Under vår Slottsweekend kan du unna dig en avkopplande helg på ett underbart slott i norra Polen.
 
Anslutningar
Trygghetsgarantier
Öresundsterminalen
Under resan
Boende
Mat och dryck
Praktisk information
   
Ukraina Runt med Polen resa
bjuder på levnadsglada Warszawa och sagolika Krakow. I gästvänliga Ukraina väntar ståtliga Kiev och osedvanligt vackra Lviv. Två mycket spännande länder att upptäcka där både du och din plånbok trivs. Ukraina är det allra bästa och mest intressanta landet att resa till i hela Europa enligt världsledande Lonely Planet. Bonus, en helkväll i Berlin!
 
   
Valet är ditt!  

Paketresor med buss, upplev Polen på ett bekvämt sätt
 
 Krakow  6 dagar
krakow/krakow_resplan_250.jpg Världsarvsstaden Krakow är gudomligt vacker, genuin och oförstörd. Det livliga medeltida torget utgör stadens mitpunkt och runtomkring finns de spiralformade gotiska tornen, de vackra kyrkorna och slotten. På våra utflykter åker vi till oförglömliga Auschwitz och Birkenau.
 Bussresa från 3 795,-  

knapp.gif


 Polen Runt - 8 dagar
bussresa_polen_karta-polen-runt.jpg Fortfarande är Polen okänt för många. Det vill vi ju gärna ändra på, förstås, och det bästa sättet jag kan komma på är den här resan. I kontrasternas Polen finns en intressant östkultur och en fängslande historia. Vi bor i både den spännande huvudstaden Warszawa och gemytliga Krakow under resan. Bland våra utflykter kan du dessutom välja att följa med på ett besök i en fascinerande saltgruva eller en afton med Chopins musik!
 Bussresa från 4 995,-    

knapp.gif


 Polen Slottsweekend - 4 dagar
bussresa_polen_karta_skotsweekend.jpg En härlig och avkopplande helg väntar dig på vårt underbara slott i Polen. Här finns all tänkbar service, en grönskande trädgård för sköna promenader, flera pooler och ett spa. Under våra utflykter får du uppleva vackra trädgårdar och kurorten Kolobrzeg. Halvpension ingår kan det bli bättre?

 Bussresa från 2 495,-  

knapp.gif


 
« Tillbaka Skriv ut