Sök resa:

Buss
Färja
Flyg
Bil
spa
golf
hotellpaket
hälsoresor
grupp och konferens
bussresor
Gdańsk
Strzekęcino
Gdynia
Świnoujście
Kołobrzeg
Szczecin
Kraków
Ustronie Morskie
Międzyzdroje
Warszawa
Pogorzelica
Wiselka
Poznań
Wrocław
Sopot
Ustka
Gdańsk
Gdynia
Kołobrzeg
Kraków
Międzyzdroje
Pogorzelica
Poznań
Sopot
Strzekęcino
Świnoujście
Szczecin
Ustronie Morskie
Warszawa
Wisełka
Wrocław
Ustka
« Tillbaka Skriv ut

Hälsoresor

hälsoresor_polen_polenresor.net_res_till-polen_polenresa_hälsa_bantning_top.jpg

Att slappa i solstol, dricka drinkar och läsa bok kan vara skönt på semestern. Men många väljer att svettas, pusta och tänja på sina gränser i stället. Att åka på en hälso eller bantnigsresa har blivit allt populärare.
 
Det är ett bra sätt att skapa nya vanor. Fördelen är att du lever i hälsa och med träning på ett helt annat sätt än hemma, på en resa behöver du inte tänka på alla vardagsmåsten utan kan ha full fokus på din kropp .
 
Få inspiration
För dig som är nybörjare kan resan bli en kickstart, du kan få inspiration och lust till att fortsätta det hälsosamma livet när du kommer hem. På många resor får du också chansen att pröva på olika träningsformer, det kan hjälpa dig att hitta den träning som du trivs med. De andra deltagarna kan också peppa dig.
För dig som är en mer van motionär kan en träningsresa ge ny inspiration och hjälpa dig att utvecklas i träningen eller nå nya mål.
Det är socialt med
hälso eller bantnigsresor, alla har ju ett gemensamt intresse. Frågan är inte om man ska resa, utan hur mycket du är mån om din kropp.
 
Boka en hälsoresa till Polen, som har en historisk kurortstradition med en rad spahotel i natursköna orter. Några av de bästa hittar du vid Östersjökusten, som med milt kustklimat och tysta lövskogar, långa sandstränder och underbara medeltidsstäder ger en perfekt miljö för avslappande och hälsobefrämjande hälsoresa med spavistelse, kom-i-form-program och hälsokurer.
 
GLÖM VARDAGEN - BEGE DIG TILL POLEN OCH TA HAND OM DIN KROPP!

 
hälsoresor_polen_polenresor.net_res_till-polen_polenresa_hälsa.jpg   viktminskning_polen_polenresor.net_res_till-polen_polenresa_bantning.jpg
     

« Tillbaka Skriv ut